به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
پلمب یک واحد متخلف توسط معاونت غذا و دارو
مهندس صیادی فر از پلمب یک واحد متخلف تولید کننده رب گوجه فرنگی توسط کارشناسان حوزه فرآورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو خبر داد.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مهندس فرزاد صیادی فر مدیر نظارت بر فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی از پلمب یک واحد متخلف خبر داد.وی در ادامه افزود: با ورود مأموران و آغاز بازدید از بخشهای مختلف این واحد، مشخص شد که در این محل تولید غیرمجاز رب گوجهفرنگی بدون مجوزهای رسمی و خارج از ضوابط بهداشتی در حال انجام است.در جریان این عملیات، مقدار ۲۴ هزار و ۱۲۰ شیشه رب گوجهفرنگی یککیلو و ۳۰۰ گرمی و ۱۶۰ بشکه ۲۰۰ کیلوگرمی رب گوجهفرنگی فاسد و غیرقابل مصرف که در شرایط نامطلوب نگهداری شده بود کشف و ضبط شد. صیادی فر در پایان افزود: مراتب بلافاصله به مراجع قانونی و قضایی گزارش و براساس اعلام مسئولان نظارتی، پرونده تخلف برای رسیدگی در حال پیگیری است. کارشناسان نظارتی معاونت غذا و دارو با هرگونه فعالیتهای زیرزمینی و غیرمجاز که سلامت عمومی و اعتماد بازار را تهدید میکند، با جدیت برخورد خواهند کرد.
نظر دهید